KAYSERİ / YAHYALI - Delialiuşaği Ortaokulu

Delialiuşaği Ortaokulu

Delialiuşağı Köyü/ YAHYALI
Vizyon
BİZ, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Rehber Öğretmen :
Derslik :4<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim-öğretim yapılmaktadır.
Okulumuz kaloriferli olup ısınmada herhangi bir problem yaşanmamamktadır.
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Lojman
4 - Lojmanlar sobalı olup ısınma problemi vardır dolayısıyla fazla tercih edilmemektedir.
Ulaşım
Köyümüzün yolu engebeli olsa da maden ocaklarına ulaşım da aynı yol üzerinde olması sebebiyle bakım ve onarımına dikkat edilmekte; öğretmenlerimizin bir kısmı ilçe merkezinde ikamet etmekte ve servis ile ulaşım sağlanmaktadır.
Delialiuşağı Köyü/ YAHYALI
Yahyalı´ya uzaklık 33 km olup, Kayseri´ye uzaklık ise 120 km dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu